Breedweer 53, 1541AB Koog aan de Zaan
075-6313100
info@de-wadden.nl

2de editie Wadden padel toernooi

2de editie Wadden padel toernooi

Het komt er weer aan! Op 23 t/m 29 mei organiseren wij de 2de editie van het Wadden padel toernooi.

Na het succes van vorige keer hebben wij besloten om het toernooi over de gehele week te verspreiden. De opzet van het toernooi is ook veranderd!

Het toernooi bestaat hij 2 niveaus: Beginner en gevorderd. Iedereen wordt eerst ingedeeld in een poule van 4 teams. Je speelt dus sowieso 3 wedstrijden! Deze worden afgewerkt op maandag t/m zaterdag. Op zondag worden de kwart finale, halve finale en finale gespeeld.

Per niveau is er plek voor 32 teams, Vol is vol!

De wedstrijden worden gespeeld op ma/vr tussen 17:00 en 23:00. Op de zaterdag en zondag tussen 09:00 en 18:00. Bij inschrijving mag je max. 2 dagen opgeven die je niet kan (Zondag moet je beschikbaar zijn)!

Het inschrijfgeld bedraagt €30,00 per koppel. Dit dient contant betaald te worden bij aanvang van de eerste wedstrijd. Wanneer je geen eigen racket hebt dan kan er 1 van ons gebruikt worden.

Inschrijven kan door een mail te sturen naar: info@padelclubzaandam.nl vermeld hierin de beide namen van de deelnemers samen met de telefoonnummers en mail adressen. Vermeld hierin ook als je op bepaalde dagen verhinderd bent, Maximaal 2 dagen per team en zondag moet je beschikbaar zijn. Informatie over schema’s en regels zal in de loop naar het toernooi bekend gemaakt worden. De inschrijving stopt op 16-05-2022